Вплив програми фізичної реабілітації на функціональний стан кардіореспіраторної системи чоловіків 35-40 років із вогнищевим туберкульозом - Любов Ціж; Олена Бовсунівська (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Проаналізовано вплив застосування вдосконаленої програми фізичної реабілітації на функціональний стан кардіореспіраторної системи чоловіків 35-40 років з вогнищевим туберкульозом, а також зміни якості життя та показників основних сфер життєдіяльності.