Аналіз техніко-тактичних дій старшокласників під час занять із футболу в загальноосвітній школі - Аурел Васильчук; Тарас Палагнюк; Станіслав Ніколенко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Стаття присвячена питанням пошуку найбільш ефективних форм, засобів розвитку техніко-тактичної підготовленості на уроках і гуртках футболу з використанням новітніх комп'ютерних технологій з урахуванням індивідуальних особливостей старших школярів загальноосвітніх шкіл України.