O POTRZEBIE I MOŻLIWOŚCIACH KSZTAŁTOWANIA KULTURY PEDAGOGICZNEJ RODZICÓW - Zofia Fraczek (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
Автор наводить моделі педагогічної культури, а також характеризує форми і види діяльності, спрямовані на формування педагогічної культури батьків. У публікації важлива роль надається школі як інституції, котра через здійснення ефективної співпраці з родиною підносить рівень її педагогічної культури. Автор рассматривает модели педагогической культуры, а также характеризирует формы и виды деятельности, направленной на формирование педагогической культуры родителей. В статье важная роль отводится школе как институции,которая повышает уровень педагогической культуры родителей путем осуществления эффективного сотрудничества с семьей. The author describes patterns of pedagogical culture, characterizes activity forms and methods targeting at forming parents' pedagogical culture. An important role is given to the school as an institution able to raise parents' pedagogical culture by means of close cooperation with the family.