Причини виникнення та профілактика травм опорно-рухового апарату в спортсменів - Юрій Валецький; Руслана Валецька; Омелян Петрик (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Проаналізовано обставини й причини виникнення травм опорно-рухового апарату в групі різних видів спорту, рекомендовано профілактичні заходи.