Модернізація післядипломної педагогічної освіти: сучасний погляд та пріоритети - Лариса Миколаївна Сергеєва (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Сергеєва Л. М. Модернізація післядипломної педагогічної освіти: сучасний погляд та пріоритети. У статті розглядаються питання оновлення форм організації післядипломної педагогічної освіти для забезпечення конкурентоздатності педагогічних і науково- педагогічних працівників, розкриваються традиційні підходи до впровадження нових моделей розвитку післядипломної педагогічної освіти.