بررسی ارتباط بین ابعاد کمال‌گرایی و خودکارآمدی در دانشجویان دختر شرکت کننده در کلاس‌های ایروبیک و سایر دانشجویان (Sport Sciences Research Institute, 2013)
هدف این مطالعه بررسی ارتباط بین ابعاد کمالگرایی و خودکارآمدی در دو گروه از دانشجویان شرکتکننده در کلاسهای ایروبیک و دانشجویانی بود که در این کلاسها شرکت نکرده بودند. برای این منظور، 50 دانشجوی دختر شرکتکننده در کلاسهای ایروبیک دانشگاه تهران، بهعنوان نمونه، و 50 دانشجوی دیگر نیز بهطور تصادفی از همان جامعه انتخاب شدند. برای ارزیابی ابعاد کمالگرایی از مقیاس کمالگرایی مثبت و منفی فلت، و برای ارزیابی خودکارآمدی از مقیاس خودکارآمدی شوارتز استفاده شد. نتایج آزمون تی نشان داد که دو گروه تنها در بعد کمالگرایی منفی اختلاف معناداری باهم داشتند. نتایج همچنین نشان داد که بین خودکارآمدی و بعد مثبت کمالگرایی ارتباط مثبت معنادار و بین خودکارآمدی و بعد منفی کمالگرایی ارتباط منفی معنادار وجود دارد. این نتایج نشان میدهد که شرکت در فعالیت های ایروبیک، اگرچه ممکن است به بروز و پیشرفت ویژگیهای مربوط به کمالگرایی مثبت منجر نشو،د اما ویژگیهای مربوط به کمالگرایی منفی را کاهش میدهد.