До проблеми моделювання навчального процесу на основі інформаційних технологій - Н. О. Побережна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Побережна Н. О. До проблеми моделювання навчального процесу на основі інформаційних технологій. У статті розглянуто деякі аспекти моделювання навчального процесу на основі інформаційних технологій, представлено структуру навчально-методичного комплексу на основі інформаційних технологій.