INTEGRAREA COPIILOR CU AUTISM ÎN ȘCOLILE DE MASĂ - USM ADMIN (Moldova State University, 2018)
Articolul debutează cu prezentarea unor aspecte teoretice privind tulburarea din spectrul autismului și integrarea copiilor cu autism, continuând cu descrierea diferitelor viziuni asupra integrării în diverse țări ale lumii. Totodată, sunt prezentate și beneficiile integrării copiilor cu autism rezultate în urma unor studii psihologice. Cuvinte-cheie: copii cu autism, integrare în școală, beneficiile integrării copiilor cu autism.