Disseny d'una seqüència didàctica d'activitats de química per 1r d'ESO contextualitzada en la cuina amb metodologia CLIL : Chemistry in the Kitchen - Lorena Payà Vayà (Universitat Autònoma de Barcelona, 2010)
Es presenta la seqüència didàctica d'activitats elaborada durant una llicència de tipus C en el curs 2007-2008. Aquesta seqüència correspon a la part de química del currículum de la matèria de ciències de la naturalesa de 1r d'ESO amb el títol, Chemistry in the Kitchen. El nexe d'unió de les unitats didàctiques és la cuina. La seqüència està preparada per ser impartida en llengua anglesa emprant una metodologia CLIL (Content and Language Integrated Learning).