Професійна спрямованість міжпредметних зв'язків у формуванні музично-педагогічної компетентності майбутнього керівника ДНЗ - Регіна Анатоліївна Савченко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Савченко Р. А. Професійна спрямованість міжпредметних зв'язків у формуванні музично-педагогічної компетентності майбутнього керівника ДНЗ. У статті аналізується сутність поняття «міжпредметні зв'язки» у формуванні музично-педагогічної компетентності майбутнього музичного керівника, визначається їх роль у професійній спрямованості навчання та класифікація за можливими видами -  інтеграцією та координацією.