Основні етапи технології формування соціальної компетентності слухачів та курсантів вищих навчальних закладів МВС України - Олексій Тогочинський (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Тогочинський О. М. Основні етапи технології формування соціальної компетентності слухачів та курсантів вищих навчальних закладів МВС України. У статті представлено складники технології формування соціальної компетентності як впорядкованої сукупності психолого-педагогічних методів, прийомів, засобів, техніки виконання, спільної діяльності учасників педагогічного процесу, охарактеризовано її основні етапи, що пов'язані з циклами гуманітарної, соціально-економічної, фундаментальної та практичної підготовки слухачів і курсантів вищих навчальних закладів МВС України.