Talon tüberkülü: dört olgu raporu - Canan Şahiner; Ayşegül Kızılırmak; Nurhan Özalp (Ankara University, 2009)
Talon tüberkülü, hem daimi hem de sütdişlenmeyi etkileyen gelişimsel bir dental anomalidir. Genellikle alt ve üst çenenin ön bölgesindekidişlerde görülmektedir. Singulum benzeri yapı olanTalon tüberkülü, mine-sement bileşiminde ortayaçıkar ve morfodiferansiyasyon esnasında mineorganının hiperaktivitesi sonucu oluşur. Genel ola