تأثیر بازآموزی اسنادی بر عملکرد حل مسأله‌ی ریاضی دانش‌آموزان پسر دارای ناتوانی ریاضی - فرشته گل پرور; میر محمود میر نسب; اسکندر فتحی آذر (Shahid Chamran University of Ahvaz, 2012)
هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر بازآموزی اسنادی بر عملکرد حل مسأله‌ی ریاضی دانش‌آموزان دارای ناتوانی یادگیری ریاضی است. پ‍ژوهش حاضر از نوع پژوهش‌های آزمایشی با طرح پیش‌آزمون- پس‌آزمون با گروه کنترل می‌باشد. آزمودنی‌ها شامل 20 نفر از دانش‌آموزان پسر پایه‌ی چهارم ابتدایی شهر تبریز در سال 88-1387 بودند که به روش تصادفی خوشه‌ای چند مرحله‌ای انتخاب شدند و به طور تصادفی در هر یک از گروه‌های آزمایش و گواه قرار گرفتند. از آزمون تشخیصی ریاضی ایران کی مت (1976) استفاده شد. گروه آزمایش به مدت 8 جلسه‌ی 45 دقیقه‌ای برای بازآموزی اسنادی، آموزش داده شدند، در حالی که گروه کنترل به برنامه‌های عادی کلاسی خود ادامه دادند. یافته‌های حاصل از تحلیل کوواریانس نشان داد نمرات دانش‌آموزان گروه آزمایش در پس‌آزمون حل مسأله‌ی ریاضی نسبت به گروه کنترل بالاتر است. تفاوت دو گروه در سطح  01/0=α معنی‌دار بود.