Упровадження педагогічних технологій фізичного виховання та спорту щодо методологічних основ формування готовності майбутнього вчителя фізичної культури - Микола Данилко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті висвітлено проблему характеру й напрями тих змін, які повинні бути впроваджені в навчальний процес вищих навчальних закладів у системі підготовки кадрів, та сучасні тенденції розвитку професійної освіти.