Intervju med statssekretær Anne-Grethe Erlandsen - Ann-Chatrin Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2020)
I forkant av pressekonferansen om koronasituasjonen med Helseog omsorgsministeren 2. september sendte undertegnede inn noen spørsmål fra InspirA. Siden spørsmålene var omfattende fikk jeg tilbud om å stille spørsmålene i et intervju med statssekretær Anne-Grethe Erlandsen, noe jeg selvsagt takket ja til. Utgangspunktet var den situasjonen våre anestesi- og intensivsykepleiere har stått og står i under pandemien.