Ensenyament del periodisme digital universitari: l'experiència colombiana de De la Urbe Digital - Joan Francesc Fondevila Gascón; Herlaynne Segura Jiménez (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2013)
La incorporació del periodisme digital en els plans d'estudi de les Ciències de la Comunicació és lenta. En aquest article s'analitza el procés d'introducció d'aquest contingut a Colòmbia. Es porta a terme un estudi de cas sobre el ciberdiari De la Urbe Digital, experiència duta a terme a la Universitat d'Antioquia, a Medellín (Colòmbia), que va permetre als estudiants universitaris de Pregrau portar a la pràctica els continguts teòrics que estaven rebent. Tot i la tradició de periodisme en paper que preval en alguns entorns universitaris, el cas que analitzem reflecteix propostes metodològiques innovadores.