Патофізіологічні механізми розвитку колоїдних рубців у дітей (огляд літератури) - B. M. Bodnar; S. A. Levytska (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2017)
Наведено огляд сучасних даних літератури про основні патофізіологічні механізми розвитку та особливості розвитку келоїдних рубців у дітей. Систематизовано основні теорії щодо утворення келоїдних рубців, проведено аналіз наукових праць останніх років щодо спадкових і набутих патогенетичних чинників їх виникнення.