Роль диференційованого навчання у фаховій підготовці студентів художньо-графічних факультетів - Дар'я Олександрівна Кудренко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Кудренко Д. О. Роль диференційованого навчання у фаховій підготовці студентів художньо-графічних факультетів. У статті проаналізовано роль та місце диференційованого підходу у фаховій підготовці майбутніх учителів образотворчого мистецтва, висвітлюється специфіка зовнішньої та внутрішньої диференціації навчального процесу; указано на важливість застосування внутрішньої диференціації для розкриття пізнавальних можливостей, вияву художніх здібностей студентів мистецьких спеціальностей.