Використання ігрової діяльності у формуванні моральних якостей молодших школярів - Тетяна Троценко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті на основі аналізу літературних джерел і проведеного дослідження визначено вплив ігрової діяльності на формування моральних якостей молодших школярів.