Оцінка повсякденної активності чоловіків із травмами сухожилків згиначів пальців кисті - Ольга Ігорівна Ліпська (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2015)
У статті подано порівняльні результати проведення опитування чоловіків із травмами сухожилків згиначів пальців кисті за допомогою опитувальника MHQ на початку обстеження та після застосування комплексної програми фізичної реабілітації. Доведено достовірно кращу ефективність застосованих відновних заходів щодо оцінки загальної повсякденної активності травмованої кінцівки, порівняно з такими, що традиційно застосовуються в лікувальних закладах.