COORDONATA PRAXIOLOGICĂ A FORMĂRII CULTURII ECONOMICE ÎN FAMILIE - USM ADMIN (Moldova State University, 2019)
În articol este abordată familia din punct de vedere economic. Este conturată importanța formării economice a copiilor în cadrul familiei. Nevoia de cultură economică este investigată în cadrul unui experiment pedagogic. Sunt descriși factorii care facilitează formarea culturii economice în familie. Cuvinte-cheie: familie, economie, cultură economică.