Компетентнісний підхід у науково-педагогічній літературі - Ю. В. Рибалко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Рибалко Ю. В. Компетентнісний підхід у науково-педагогічній літературі. У статті представлено теоретичний аналіз сутності поняття «компетентнісний підхід» у науково-педагогічній літературі.