طراحی مدل سرمایۀ فکری در وزارت ورزش و جوانان - حسین عبدالملکی; اسما قانع سنگ آتش; حامد کریمی (Sport Sciences Research Institute, 2016)
سرمایۀ فکری یکی از قابلیت‌های مهم سازمانی است که می‌تواند به سازمان‌ها درخلق و تسهیم دانش، بسیار کمک کند و درمقایسه با سازمان‌های دیگر، مزیت سازمانی پایداری را برای آنها ایجاد نماید؛ لذا، هدف از پژوهش حاضر، ارائۀ مدلی برای سرمایۀ فکری در وزارت ورزش و جوانان میباشد. شایانذکر است که این پژوهش از نوع مطالعات توصیفی ـ همبستگی است. جامعۀ آماری این پژوهش را کلیۀ کارکنان وزارت ورزش و جوانان (745 نفر) تشکیل دادند. حجم نمونه نیز براساس جدول مورگان، 254 نفر تعیین گردید. یافته ها نشان میدهد که سرمایۀ انسانی، سرمایۀ ساختاری و سرمایۀ رابطه ای تأثیر معناداری بر سرمایۀ فکری دارند..