Nauczanie zdalne w przedszkolu podczas pandemii COVID-19 w opiniach rodziców - Grażyna Bielecka; Iwona Dudzik (The Bronislaw Markiewicz State Higher School of Technology and Economics in Jaroslaw, 2021)
W artykule autorki zajęły się problematyką nauczania zdalnego w przedszkolu w opinii rodziców, podczas pandemii COVID-19. W przeprowadzonej ankiecie rodzice mieli możliwość wyrażenia opinii na temat zdalnego nauczania, odbywającego się w związku z zamknięciem placówki z powodu epidemii oraz przekazania informacji o problemach, jakie pojawiały się w trakcie nauczania zdalnego.