Inspira 1 2016 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2016)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 1, 2016. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Sigbjørn Støy i intensivavdelingen -på godt og vondt: Turid Wigtil og Christine Wadel Nytt sykehus i Østfold: splitter ny operasjonsavdeling på Kalnes: Mia Ulfeldt Organdonasjonsprosessen -intensivsykepleieres opplevelse: Sigrid Norli Haugerud Aktivitetskalender Sjekklister -til begjær eller besvær?: Hilde V. Wæhle, Anette Storesund, Eirik Søfteland og Arvid S. Haugen Verden samles rundt perioperative sykepleiere: Anne Kath Knudsen ALNSF - nytt NSFLIS - nytt