Physical properties of some mechanical vibrators and their clinical relevance - K. E. Brinkworth (AOSIS, 1978)
Die korrekle tipe vibrator vir skeletspiersametrekking word bespreek. Dis belangrik dat die vibrasiefrekwensie korrek is vir terapie. Die frekwens van drie vibrators wat dikwels in die praktyk gebruik word, word bepaal. Die gegewens word vergelyk met die wat reeds in die literatuur beskryf is.