Сучасна класифікація гемангіом - A. A. Pereyaslov (Group of Companies Med Expert, LLC, Kyev, Ukraine, 2019)
Судинні мальформації являють собою широкий спектр різноманітних порушень, серед яких однією з найчастіших є гемангіома. На жаль, переважна більшість лікарів та викладачів вищих медичних навчальних закладів користуються застарілою класифікацією гемангіом. У роботі наведена сучасна класифікація гемангіом з докладним аналізом кожного виду цих судинних пухлин.