'Els sons del català': una eina d'aprenentatge autònom? - Josefina Carrera-Sabaté; Maria Cabrera Callís (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2013)
L'objectiu de l'article és donar a conèixer la utilitat de l'espai web Els sons del català mitjançant l'anàlisi de les valoracions que n'han fet 30 estudiants de l'assignatura Llengua catalana II (descripció lingüística), oferta en el curs acadèmic 2010/2011 pel grau de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona. Les valoracions d'aquest espai web se situen en l'excel·lència, amb algun aspecte millorable de contingut i de navegació en la interfície. En el marc de la docència de l'assignatura, és ben clar que l'espai web resulta una eina d'aprenentatge autònom adequada i bastament utilitzada.