LIPOSARCOM PRIMAR AL COLONULUI - Eugen GUȚU; Mircea CERNAT; Igor MISHIN (Academy of Sciences of Moldova, 2024)
Autorii prezintă o trecere în revistă a literaturii de specialitate privind diagnosticul, tratamentul și caracteristicile morfologice ale unei tumori rare - liposarcomul primar al colonului.