Інформація про І Міжнародний конгрес «Якість життя в інтердисциплінарному вимірі» - Svitlana Indyka (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2018)
Інформація про І Міжнародний конгрес «Якість життя в інтердисциплінарному вимірі»