Identificació bioacústica d'algunes espècies de ratpenats amb sonogrames, espectogrames i espectres sonors segons la seva freqüència d'ecolocalització. - Pedro Arcas Riva; José Fenollar Moncho; María Mas Navarro; Carles Flaquer Sánchez; Xavier Jordà Sanuy (Universitat Autònoma de Barcelona, 2018)
Aquest article forma part del treball de recerca de secundària de batxillerat sobre ratpenats on es tracta la detecció i identificació dels quiròpters mitjançant un detector. Posteriorment, es realitza una comparació entre sonogrames, espectrogrames i espectres sonors d'algunes espècies de quiròpters segons la seva freqüència d' ecolocalització.