CALITATEA CURSURILOR ELECTRONICE: CRITERII DE EVALUARE - USM ADMIN (Moldova State University, 2015)
Cursurile electronice permit extinderea activităţilor din auditoriu prin intermediul tehnologiilor informaţionale şi de comunicare. Predarea/învăţarea/evaluarea pe platforme electronice nu înlocuieşte sistemul de predare-învăţare clasic "faţă în faţă", dar îl completează cu o gamă de instrumente flexibile on-line, precum şi asigură spaţiu pentru plasarea resurselor necesare unităţilor de curs. Evaluarea cursurilor electronice asigură calitatea acestora şi, ca rezultat, calitatea procesului de predare/învăţare/evaluare. Cuvinte-cheie: curs electronic, instruire asistată de calculator, evaluarea cursurilor electronice.