EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE ÎNTRE REALITATE ŞI NECESITATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR - USM ADMIN (Moldova State University, 2013)
În acest articol este abordată problema educaţiei pentru sănătate, sunt redate conceptele educaţiei pentru sănătate în sens larg şi restrâns, principiile, particularităţile şi cerinţele educaţiei pentru sănătate, precum şi elementele principale ce trebuie să conţină programul şcolar de sănătate. Cuvinte-cheie: educaţie, educaţie pentru sănătate, mod de viaţă sănătos, comunicare, cunoştinţe, deprinderi, coope- rare eficientă.