Сучасні форми проведення лекцій зі стохастики для студентів економічних спеціальностей університетів - Олена Василівна Трунова; Ганна Іванівна Тур (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Трунова О. В., Тур Г. І. Сучасні форми проведення лекцій зі стохастики для студентів економічних спеціальностей університетів. У статті розглянуті сучасні навчальні технології, що підвищують ефективність процесу формування стохастичної компетентності студентів економічних спеціальностей університетів. Визначені основні напрямами вдосконалення стохастичної підготовки майбутніх економістів. Наведений розподіл форм та методів активізації процесу навчання стохастики за темами. Сформульовані вимоги до написання електронного конспекту лекцій зі стохастики. Визначені функції робочого зошита на лекційному занятті.