СПРИЙМАННЯ МОЛОДШИМИ ШКОЛЯРАМИ ЗМІСТУ ХУДОЖНІХТВОРІВ НА УРОКАХ ЛІТЕРАТУРНОГО ЧИТАННЯ - Liudmyla Berezovska (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті розглянуто проблему особливостей сприймання молодшими школярами змісту художніх творів на уроках літературного читання. Особливу увагу зосереджено на підготовці учнів до роботи над сприйманням художнього твору науроках літературного читання. Ключові слова: художні твори, особливості сприймання, слухання, літературне читання, молодший школяр.