رابطه کمال‌گرایی والدین با عزت‌نفس و خوش بینی فرزندان آنها در بین دانش‌آموزان دختر دبیرستان های شهرستان رشت - شهیده سادات مظلوم همدانی; مسعود عموپور (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2017)
هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه کمال گرایی والدین با عزت نفس و خوش‌بینی فرزندان آنها در بین دانش آموزان دختر دبیرستان‌های شهرستان رشت می باشد.پژوهش حاضر در مقوله مطالعات همبستگی قرار می‌گیرد. جامعه مورد مطالعه این پژوهش را 210 نفر از دانش‌آموزان دختر تشکیل می دهند. در پژوهش حاضر از نمونه‌گیری تصادفی خوشه‌ای استفاده شده است. بر این اساس نمونه پژوهش شامل 130 نفر از دانش‌آموزان دختر مقطع دبیرستان است . ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه استاندارد می باشد. براین اساس از مقیاس کمال‌گرایی اهواز ، آزمون عزت‌نفس کوپر اسمیت و آزمون و مقیاس خوشبینی سرشتی شییرر و کارور هم استفاده شد. روش تجزیه و تحلیل اطلاعات از طریق آزمون رگرسیون و ضریب همبستگی پیرسون با استفاده از نرم افزار Spss می باشد. در مجموع نتایج نشان داد که بین کمال‌گرایی پدران ارتباط بیشتری با عزت‌نفس فرزندان دارد و بین کمال‌گرایی مادران ارتباط بیشتری با خوش بینی فرزندان وجود دارد.