ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ СІЛЬСЬКОЇ ШКОЛИ ІСТУПЕНЯ В УМОВАХ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ: ДО АНАЛІЗУ ПРОБЛЕМИ - Mariia Verkalets (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті порушено питання щодо інформатизації освітнього простору сільської школи І ступеня. Проаналізовано навчальний процес із використанням комп'ютерноїпідтримки та особливості впровадження комп'ютерних технологій у загальноосвітній школі в сільській місцевості. Описано умови забезпечення ефективності навчання за допомогою комп'ютера. Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології(ІКТ), інформатизація освіти, сільська школа.