Unificació dels ensenyaments relacionats amb Tractament Digital de Senyals - Juan Francisco Guerrero Martínez; Juan Caravaca Moreno; Marcelino Martínez Sober; Emilio Soria Olivas; José David Martín Guerrero; Javier Calpe Maravilla; Luis Gómez Chova; José Rafael Magdalena Benito; Antonio José Serrano López; Juan Gómez Sanchis (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2011)
La docència del Tractament Digital de Senyals (TDS) es realitza en diversos mòduls, amb una gran intersecció de continguts. Este treball planteja el desvolupament d'una estratègia que permeta la unificació de continguts de TDS, de manera que es puguen extraure els corresponents a cada assignatura que composen el mapa curricular de TDS. Amés, es planteja que el repositori comú dels continguts es base en una plataforma per gestió de recursos, tot analitzant el cas de Moodle i DotLRN. La solució final consistix en un repositori en format HTML format per unitats bàsiques. Estes unitats bàsiques s'agrupen en paquets estàndard IMS-CP, formant els materials de les diferents assignatures.