Програмно-нормативні та соціально-педагогічні засади фізичного виховання дітей старшого дошкільного віку в умовах дошкільного навчального закладу - Геннадій Петренко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті проаналізовано стан фізичного виховання дітей старшого дошкільного віку в сучасній системі дошкільної освіти (чинні та перспективні нормативно-правові акти, програми для дошкільних навчальних закладів, соціально-психологічні засади виховного й освітнього процесів).