Diferents maneres de mirar el món : la descripció a l'aula de ciències - Regina Civil; Ainoa Marzàbal (Universitat Autònoma de Barcelona, 2009)
Presentem una activitat d'aula per treballar la descripció des de diferents disciplines científiques amb l'objectiu de reforçar el domini d'aquesta habilitat cognitivolingüística per aprendre ciència a través del llenguatge, alhora que es fa adonar l'alumnat que hi ha diferents maneres de mirar el món.