Особливості організації спортивно-масової роботи у вищому навчальному закладі - Олена Сініцина; Людмила Петрук (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті проаналізовано особливості організації спортивно-масової роботи у вищому навчальному закладі. Визначено основні положення організації та проведення діючої багатоступеневої системи спортивних змагань, таких як "Спартакіада студентського містечка" й "Комплексна універсіада вищого навчального закладу". Висвітлено результати спортивно-масової діяльності та спортивні досягнення окремих студентів НУВГП.