اعتباریابی نسخة فارسی پرسش‌نامة سکوت سازمانی در کارکنان وزارت ورزش و جوانان کشور - سید صلاح الدین نقشبندی (Sport Sciences Research Institute, 2017)
این پژوهش با هدف اعتباریابی نسخة فارسی پرسش‌نامة «سکوت سازمانی» انجام شد. جامعة آماری همة کارمندان وزارت ورزش‌ و جوانان بودند که به‌دلیل کم‌بودن حجم جامعة آماری، نمونه‌گیری به‌صورت تمام‌شمار انجام شد. برای جمع‌آوری اطلاعات از پرسش‌نامة نگرش سکوت سازمانی متعلق به وکولا و بوراداس (2005) استفاده شد که شامل سه مؤلفه بود: نگرش مدیریت عالی به سکوت، نگرش سرپرستان به سکوت و وجود فرصت‌های ارتباطی. روایی صوری و محتوایی پرسشنامهها توسط اساتید صاحبنظر دانشگاهی بررسی و تأیید شد و در یک مطالعة موردی و با استفاده از ضریب همبستگی آلفای کرونباخ مقدار پایایی برای آن محاسبه گردید که پایایی سکوت سازمانی برابر با 90/0 بود. از شاخص‌های توصیفی برای توصیف آماری داده‌ها و از تحلیل عاملی تأییدی برای تعیین روایی سازه استفاده شد. نتایج نشان داد که براساس میزان روابط و سطوح معناداری، همة سؤال‌ها رابطة معناداری با عامل‌ها داشتند و توانستند پیشگوی خوبی برای عامل خود باشند. براساس نتایج این پژوهش، نسخة فارسی پرسش‌نامه سکوت سازمانی دارای اعتبار و روایی قابل‌قبول است.