MOTIVAŢIA - ELEMENT ESENŢIAL ÎN FORMAREA COMPETENŢELOR PROFESIONALE - USM ADMIN (Moldova State University, 2017)
În articolul de faţă este realizată o analiză calitativă, legată de motivaţia studenţilor în procesul de formare/dezvoltare profesională în învăţământul superior. Datele prezentate în articol sunt rezultatele unui studiu prin aplicarea metodelor sociologice de cercetare a studenţilor de la diferite specialităţi ale Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii de Stat din Moldova. Cuvinte-cheie: motivaţie, tehnologii software, percepţie.