Seznamte se: Mezinárodní komise pro studium a zdokonalování vyučování matematice (CIEAEM) - Marie Tichá (Karolinum Press, 2013)
Článek seznamuje čtenáře s Mezinárodní komisí pro studium a zdokonalování vyučování matematice - CIEAEM, která byla založena již v roce 1950. Přináší stručnou informaci o historii jejího vzniku a etapách vývoje. Popisuje aktivity realizované v rámci konferencí a akcí pro studenty učitelství, které komise organizuje.