Професійно-педагогічна підготовка майбутнього вчителя початкових класів з фізичної культури - Вадим Андріанов; Тарас Андріанов (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Андріанов В. Є., Андріанов Т. В. Професійно-педагогічна підготовка майбутнього вчителя початкових класів з фізичної культури. У статті розглянуто питання формування професійно-прикладної фізичної підготовки майбутнього вчителя освітянської галузі, проаналізовано сутність професійно-прикладної фізичної підготовки та розглянуто її структуру в ситуаціях професійної діяльності особистості.