РОБОТА З ДІТЬМИ ГРУПИ РИЗИКУ: ДО ПИТАННЯ КЛАСИФІКАЦІЇ ВІДХИЛЕНЬ У ПОВЕДІНЦІ ДОШКІЛЬНИКІВ - Ivanna Dutka (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті описано основні фактори негативного впливу на дітей передшкільного віку та проаналізовано домінуючі групи відхилень у дитячій поведінці. Ключові слова: діти, передшкільний вік, група ризику, фактор впливу, гіперактивність, тривожність, агресивність.