Використання ресурсів Інтернету в біологічній підготовці майбутнього вчителя фізичної культури - Володимир Омельяненко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті розкриваються шляхи використання ресурсів мережі Інтернет з метою формування здоров'язберігаючої компетентності студентів факультету фізичного виховання.