Предметна інтеграція фізкультури й англійської мови як засіб збагачення змісту сучасного уроку - Людмила Петрівна Кадченко; Валентина Іванівна Марчик (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Кадченко Л. П., Марчик В. І. Предметна інтеграція фізкультури й англійської мови як засіб збагачення змісту сучасного уроку. Стаття присвячена проблемі інтегрованого підходу в навчанні. Розглядається можливість гармонійного поєднання фізичної культури з іноземною мовою. Обґрунтовується доцільність проведення інтегрованих уроків фізкультури й англійської мови, визначаються шляхи реалізації інтегрованого підходу під час організації спортивно-оздоровчих заходів чи уроків фізкультури іноземною мовою.