СОЦАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНА МОДЕЛЬ САМОРЕГУЛЯЦІЇ У ПОДОЛАННІ МІЖОСОБИСТІСНИХ КОНФЛІКТІВ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ - Kateryna Lysenko-Helembiuk (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті запропоновано бачення соціально-психологічного впливу саморегуляції особистості, особливо її функціонального призначення у розв'язуванні міжособистісного конфлікту. На цій основі побудовано соціально-психологічну модель окресленого феномена. Ключові слова: саморегуляція, механізми, функції саморегуляції, самовплив, самокорекція, міжособистісний конфлікт, цільова мобілізація, рефлексія.