بررسی رابطه ساده و چندگانه اهداف پیشرفت و حمایت اجتماعی با تعهد به مدرسه - کریم سواری; محمد اورکی; رقیه گنجی (Payame Noor University, 2018)
در تحقیق حاضر، رابطه ساده و چندگانه اهداف پیشرفت و حمایت اجتماعی با تعهد به مدرسه مورد بررسی قرار گرفت. پژوهش حاضر توصیفی - همبستگی است. دانش آموزان دختر(6719 نفر) ناحیه یک اهواز جامعه آماری تحقیق حاضر را تشکیل داده بودند که از بین کل جمعیت 6719 نفر، 363 نفر به شیوه تصادفی چند مرحله ای انتخاب شدند. به منظور جمع آوری داده‌های تحقیق از پرسش نامه‌ اهداف پیشرفت سواری (1392)، حمایت اجتماعی واکس و همکاران(1986) و تعهد به مدرسه سواری (1394) استفاده به عمل آمد. تحلیل داده‌ها از طریق نرم افزار آماری Spss و با کمک آمار توصیفی و استنباطی صورت گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که بین هدف تبحری، عملکردی و حمایت اجتماعی با تعهد به مدرسه رابطه مثبت معناداری وجود دارد. نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که از بین متغیرهای پیش بین، فقط هدف تبحری و حمایت اجتماعی توانستند متغیر تعهد به مدرسه را پیش بینی و تبیین کنند و هدف عملکردی در تبیین آن نقشی نداشت. تحقیق حاضر پیشنهاد می دهد که برای پیش بینی تعهد به مدرسه می توان به متغیرهای اهداف پیشرفت و حمایت اجتماعی دانش آموزان توجه نمود.